Alates 1. oktoobrist 2015. a. lõpeb leping, mille alusel toitlustas SA Sõbra Käsi Eesti suurimas supiköögis sadu ja tuhandeid abivajajaid, eesmärgiga olla toeks ja julgustuseks inimestele, kes vajasid usku uue võimaluse olemasolusse.

Sepa tänava supiköök asutati koostöös SA Sõbra Käsi ja Põhja-Tallinna sotsiaalhoolekande osakonnaga 2009. aasta septembrikuus eesmärgiga pakkuda abivajajatele toitlustamis- ja hingehoiuteenust. Algatust toetasid rahaliselt Saksa Baptistid. Eesmärk oli võimaldada Tallinna linnas iga päev sooja toidu jagamine puudustkannatavatele inimestele.

„Kuivõrd läbirääkimiste käigus üksi Tallinna linnaosa oma piirkonda Sepa tänava supiköögi tegevuse ületoomist ei soovinud, peame väga heaks lahenduseks, et meie partner Päästearmee, kes on igapäevase sooja lõuna pakkumist siiani korraldanud Tallinnas kolmel päeval, on nüüdsest valmis seda tegema viiel päeval järjest. Samuti saavad Hoolekandekeskuses toitlustamisega kaetud laupäev ja pühapäev,“ ütles SA Sõbra Käsi nõukogu esimees, Kalju Baptistikoguduse pastor Erki Tamm.