Madisega (36) tutvub ta siis, kui on veel 18. Noored õpivad kaugõppegümnaasiumis.

Armastus on suur, tunded palavad.

Nad hakkavad elama Kati ema kolmetoalise korteri ühes toas, mille noormees ära remondib. Esimene laps sünnib esimesel kooseluaastal. Madisel on poja üle väga hea meel.

Hiljem soetab pere kahetoalise korteri, mis kirjutatakse Kati nimele. Uut eluaset oli tarvis, sest peret on õnnistatud lasterohkusega.

Poolteist aastat pärast esimest poega sünnib teine poeg, umbes samasuguse vahega tütar ning kolm aastat hiljem veel üks tütar.

Ansambel Hu? laulab oma esimesel, 2008. aastal kohe edetabelite tippu karanud kauamängival depressiivsetest Eesti väikelinnadest. Eesti rahvas on selleks ajaks aga juba ammu avastanud atraktiivsed Soome väikelinnad.

Ka Madis läks tööle Soome, kus makstakse paremat palka.

Kati võtab mehelt lubaduse, et enne kojutulekut peab mees päev varem ette helistama.

Ühel korral jõuab aga Madis varem koju.Ta leiab tühja likööripudeli, kasutatud kondoomi ning kurja naise. Kati väitel oli tema nooremal õel külaline käinud.

Tavalise perekonna idüllilisest pereelust sai seejärel samm sammu haaval midagi sellist, mis ületab ka Mehhiko seebiooperid - traagiline lugu sisaldab pöördumisi politseisse, kohtuvaidlusi ja üha ootamatumaid pöördeid.