Savtšenko toetamise avalduse vastu hääletasid keskerakondlased Vladimir Velman, Valeri Korb ja Mihhail Stalnuhhin.

Stalnuhhin esines enne seda pika kõnega, milles heitis riigikogule ja lääneriikidele ette silmakirjalikkust, sest on palju teisi probleeme, mille kohta riigikogu pole avaldust teinud.

Hulk inimesi, peamiselt keskerakondlased, jätsid hääletamata. Keskerakondlastest ei hääletanud Toomas Vitsut, Viktor Vassiljev, Tarmo Tamm, Kadri Simson, Erki Savisaar, Kersti Sarapuu, Martin Repinski, Rein Ratas, Andrei Novikov, Aadu Must, Oudekki Loone, Siret Kotka, Jaanus Karilaid, Olga Ivanova, Dmitri Dmitrijev ja Heimar Lenk. Märt Sults oli ainus, kes hääletas erapooletuks jäämise poolt.

Hääletamata jättis ka Deniss Boroditš Reformierakonnast.

Hääletamata jättis ka ERKE esimees Mart Helme. Enne seda oli tema erakonnakaaslane Henn Põlluaas teatanud, et EKRE toetab avaldust. Enamik EKRE liikmeid hääletaski avalduse poolt.

Helme teatas mõned tunnid hiljem, et ei saanud hääletusel osaleda. "Mart Helme ei saanud kahjuks osaleda hääletusel, sest viis samal ajal oma naist haiglasse operatsioonile. Mart Helme loomulikult toetab riigikogu avaldust Nadia Savtšenko toetuseks ja on andnud avaldusele oma allkirja," teatas EKRE.

Tänane riigikogu istung algas kell 10. Kell 10.03 toimunud kohaloleku kontrolli ajal oli Mart Helme kohal. Savtšenko toetamise avaldus oli päevakorras esimene punkt, mille hääletus toimus kell 10.44 ja selle ajal riigikogu andmetel ta ei hääletanud.

Keskerakondlastest hääletasid Savtšenko toetamise poolt Jüri Ratas, Anneli Ott, Peeter Ernits ja Enn Eesmaa.

"Tänane hääletus riigikogus Nadja Savtšenko toetuseks näitas veenvalt, kuidas töötab Keskerakonna leping Putini parteiga," kommenteeris IRLi liige Marko Mihkelson. "Rääkigu mida nad tahavad (et paneme leppe tööle Eesti huvides), aga see, et fraktsiooni nimel võtab sõna Mihhail Stalnuhhin ning avalduse vastu hääletab kolm liiget (ja enamik kaasa arvatud Kadri Simson ja Aadu Must on erapooletud), on kommentaaridetagi selge sõnum. Täna toimunu oli paljudele reaalsuse kontroll, näitamaks et keskerakonna siseopositsioon ei erine mingil viisil Savisaare toetatavast (välis)poliitikast."