Algselt pidi linateos valmis saama juba Savisaare juubeliks, kuid Lepa sõnul on läinud kavandatust rohkem aega, sest materjal on huvitav ja seda on palju.

Film tuleb umbes tunni pikkune ja selle maksumus jääb alla poole miljoni krooni. Lepp ütles Delfile, et filmi rahastatakse Eesti erakapitalist ja selle toetaja võib soovi korral oma nime avaldada pärast valmimist. Lepa firma Videomeedia taotles 180 000 krooni ka kultuurkapitalilt, kuid paraku raha ei saanud.

„Film keskendub Savisaare avalikule elule ja tema erinevatele ametitele. See ei ole kindlasti isikliku elu film. See on just tema tööst poliitikuna ja suhtest võimuga,“ märkis Lepp. Tema sõnul edeneb filmi tegemine hästi ja parajasti käib selle montaažiks ette valmistamine.

Kavakohaselt septembris valmiva linateose tarvis on Eesti ühiskonnategelastega tehtud üle 30 intervjuu. Küsitletute seas on näiteks Marju Lauristin, Ignar Fjuk, Jaan Kaplinski, Raivo Vare, Aadu Must, Tiit Pruuli, Andres Tarand, Juku-Kalle Raid, Maimu Berg ja Jüri Pihl. Lisaks kasutatakse dokfilmis erinevaid arhiivimaterjale, millest enamik pärineb Eesti Televisioonist, aga osa ka riiklikust filmiarhiivist ja eraarhiividest.

Esialgu pole Lepa sõnul veel teada, kus on võimalik filmi näha. „Praegusel hetkel on esimesed kõnelused peetud Eesti Televisiooniga, aga kas neist asja saab, selgub siis, kui film valmis on.“

Peale Lepa enda on filmi tegemisega põhiliselt seotud Peeter Ernits ja Mati Talvik, ning selle kontseptsiooni sünni juures oli ka Andrei Hvostov.