“Ta ütles, et minu asi on üks tekst sisse teha. Et tegu on sellise projektiga, mille puhul tellijat ei saa öelda,” rääkis End-L ajalehele
. Kauba hind oli 7000 krooni.

Koju jõudes ootasid noort hiphopparit e-kirjakastis sissetegemiseks saadetud riimid. “Sõnad olid laimu täis Ansipi ja Reformi vastu. Umbes nii, et “Mis sest Eestist küll saab… Ansip on teinud värvivahetuse… Kunagine punane…”,” rääkis End-L.

End-L helistas Kaljulaiule tagasi ja küsis, kas asja taga on Keskerakond. “Ta ütles, et ei ei, Keskerakonnal pole midagi sellega pistmist,” ütleb räppar. “Ma siiski keeldusin. Ma pigem ei riskiks…”

Kajulaid tunnistab samuti, et räpparilt loo tellis. “Info vastab tõele! See on põnev ja naljakas lugu, mis on seotud saabuvate valimistega 2007. aasta märtsis. Tegemist oli poliitilise tekstiga, millele sooviti anda “poppi ja noortepärast” vormi. Idee iseenesest on väga kelmikas. Kui oleks õnnestunud, siis oleks seda ka kuuldud.”

Samas eitab Kaljulaid, et tellimuse taga on Keskerakond. “Ma väga hea meelega ütleks, kes selle teksti kirjutas, aga ma ei saa.”