Keskharidusega Kaljulaid on ametlikult tööl alates kolmapäevast, lähipäevil täpsustab ta linnapeaga oma ametiülesandeid, ütles BNS-ile Tallinna linnakantselei personalidirektor Marika Lepikult.

Tema sõnul on Kaljulaiu ametinimetus linnavalitsuse sisenõunik ning ta hakkab nõustama linnapead siseküsimustes. Raimond Kaljulaid hakkab saama palka 10.000 krooni kuus.

Raimond Kaljulaid on sündinud 1982. aasta 27. jaanuaril, ta on lõpetanud Tallinna saksa gümnaasiumi ning õpib praegu Tartu ülikooli sotsiaalteaduskonnas semiootikat ja kulturoloogiat.

Kaljulaiu CV kohaselt valdab ta peale emakeele inglise keelt kõrgtasemel ning vene ja soome keelt kesktasemel.

Raimond Kaljulaid on Maria Savisaare tütre elukaaslane. SL Õhtuleht kirjutas mullu augustis, et Raimond Kaljulaid on Maria Savisaare elukaaslane ning nad plaanivad varsti abielluda.

Maria Savisaar töötab alates 21. veebruarist haridusminister Mailis Ranna abina, sel kohal saab ta palka 9000 krooni. Haridusministri nõunikuks sai ka Keskerakonna aseesimehe Peeter Kreitzbergi abikaasa Sirje Priimägi.

Tallinna abilinnapead Jaan Moksi nõustab Keskerakonna peasekretäri Küllo Arjakase abikaasa Pille Arjakas. Edgar Savisaare abikaasa Vilja Savisaar asus pärast pealinna võimupööret tööle Põhja-Tallinna linnaosa vanema asetäitjana.