Savisaart küsitlenud TTV ajakirjanik Mari Torga küsis esmalt mehe tervise kohta, mis Savisaar väitis olevat hea.

"Käin iga päeva Magdaleenas haiglas treeningutel ja proovin jalgu alla saada," rääkis Savisaar.

Seejärel järgnes pikk kirjeldus sellest, kuidas Savisaar vaakus elu ja surma vahel ja nägi isegi enda sõnutsi meeldivaid unenägusid. Samuti kirjeldas Keskerakonna juht veelkord pikalt, kuidas tema haigus kulges.

Savisaar rääkis ka, et tunneb sarnaselt paljudele amputeerimise üle elanud inimestele ka fantoomvalu. "Õhtuti magama minnes tunnen, et see jalg, mida mul tegelikult ei ole, et jalg justkui külmetaks ja tahaks tekki peale panna, aga ei ole seda jalga, millele panna," rääkis keskpartei juht.

Lisaks Savisaare tervisele räägiti ka poliitilistel teemadel ja loomulikult keskpartei juhi korruptsiooniskandaalist.

Savisaar kordas üle oma mantrat, et ta on ise end nimetanud "linnapeaks eksiilis". "Olen kahtlemata linnapea, aga mu volitused on peatatud," lisas Savisaar.

Samuti kirjeldas Savisaar järjekordselt pikalt, kuidas tema arust on kaitsepolitsei Isamaa ja Res Publica poolt juhitud ja kontrollitav. Savisaar käis välja ka väite, et praegune kapo peadirektor siirduvat peagi teisele ametikohale ja et selles skandaalis mängib samuti oma rolli IRL.

Enda kohta allkirjade kogumist kommenteerides ütles Savisaar, et need inimesed, kes allkirju annavad, toetavad omaenda õigust valida linnapea ja kui see on valitud, siis ka tema eest seista.

"Selle õiguslik tähendus on, ma arvan, et eeskätt seotud volikoguga, sest volikogu on linnapea valinud ja volikogu võib ta ka maha võtta, aga ma nagu ei näe, et volikogu peaks nii tegema," rääkis Savisaar.