Savisaar kommenteeris seda artiklit oma Facebooki lehel, nimetades seda luuletamiseks. Ta pani oma postituse juurde ka pildi naisest, keda ta nimetas sellekssamaks Nataljaks.

"Abistan Ekspressi ja lisan ka Natalja pildi. Lähemale kui sellel fotol ta mulle ei pääsenud, kuigi püüdis. Lugejale peaks aga huvi pakkuma millises asutuses Natalja töötab ning kellelt ja kui palju ta palka saab. Pange oma arvamus kommentaaridesse!"

Täna helistas Delfisse pildil oleva naisterahva ema, kes teatas, et Savisaar on tema tütre pildi ilma igasuguse loata oma Facebooki lehele pannud ega ole reageerinud palvele see maha võtta. Mingit pistmist Savisaarega sellel naisel pole. Sellesama Savisaare postituse all kirjutas ka üks mees, et pildil oleval naisel pole Savisaarega mingit pistmist, vaid ta sõitis hoopis Hispaaniasse teda vaatama.

Delfi on Savisaare avaldatud pildil naise näo hägustanud. Savisaare Facebooki lehel oli täna päeval sama foto veel endiselt muutmata kujul väljas, kuid õhtuks oli terve postitus kustutatud.

Nataljaga seoses kirjutas Ekspress järgmist:

Kofkiniga seoses uurib Kapo veel üht episoodi. Taas algas see kohtumisega restoranis Balalaika. Savisaar ja Kofkin kohtusid seal mullu oktoobris ning leppisid kokku, et kui Tallinna linn korraldab 2015. aasta jaanuaris Rahvusvahelise Linnaarengu Assotsiatsiooni INTA 38. ülemaailmse kongressi “Nutikad tulevikulinnad. Territoriaalne, sotsiaalne ja tehnoloogiline innovatsioon”, siis peetakse see Meriton Grand Conference & Spa hotellis.

Ja sellelegi järgnes kaitsepolitsei uurijate arvates hüve. Vastutasuks sai Savisaar tänavu ühel jaanuaripäeval enda käsutusse 170 eurot maksnud numbritoa, kus ta trehvas kellegi Nataljaga, keda avalikkus ei tunne. Kohtumine toimus pärastlõunal ja kestis veidi üle tunni aja.

Kofkini väitel hüvitanud Savisaar talle hiljem ka selle toa kasutamise hinna sularahas.