Savisaar rõhutas oma kõnes, et erakond sai rohkem hääli kui möödunud korral. "Hõbemedal ei tohi olla pettumus," ütles Savisaar. Ta nentis veel, et neli suurima häälte arvuga kandidaati on Keskerakonnast ja see tähendab, et ollakse tegijad.

Rekordilised 25 072 häält saanud Keskerakonna juht tervitas ka enda 2072 uut toetajat.

"Teine tulemus ei ole võit, aga kindlasti ei ole see kaotus. Homme võidakse teha selleks kõik, et seda nii näidata, aga lükkame ümber. Oleme ainus erakond, kes ei kaotanud mandaate, oleme ainus, kes võitis kohti juurde," rääkis Savisaar.

See, et Reformierakond kaotas valimistel kohti võrreldes eelmiste valimistega peaks olema Savisaare sõnul märk teistele erakondadele, kes oravaparteiga läbi räägivad. Savisaare sõnul just koostöö tõttu Reformierakonnaga kaotasidki IRL ja sotsid niipalju hääli.

"Mul on sõnum sotsidele: peaga peaminister pangu tähele ka seda, et oleme temast ka puust suuskadel kiiremad," oli Savisaar oma kunagise protežee Sven Mikseri aadressil irooniline.

Savisaar lisas ka lõpetuseks, et tuleb tõdeda, et keskerakond ei võida valimisi seni, kuni e-valimiste turvalisus pole tagatud või sellest loobutud. Savisaare märkuse peale karjus rahvas publikust: "õige!".

Savisaar tunnustas samuti Reformierakonda võidu eest.