"Panin tähele Jüri Ratase esinemist telesaates Pealtnägija, kus ta ebatäpselt käsitles mōningaid minuga seotud asjaolusid. Ta rääkis minu käes olevast invasōidukist ja autojuhi palgast, mida makstavat tänaseni. Tegelikult andsin ma invasōiduki Keskerakonna büroole pärast 05. novembri Kongressi tagasi ja sellest ajast peale pole ma ka tolleaegset autojuhti näinud," teatas Savisaar.

"Mis puutub advokaadikuludesse, siis otsuse need kinni maksta tegi üks kongressieelseid juhatusi Kadri Simsoni ettepanekul. Loomulikult on järgmisel juhatusel ōigus neid otsuseid ümber muuta aga viisakas oleks mulle sellest ka teavitada."

"Hädaldamine selle üle, et Ratas ei suuda mind kuidagi üles leida, ei ole tōsiseltvōetav. Iga päev kohtun ma inimestega nii Tallinnas kui ka Hundisilmal ning kui Ratas ei suuda mind leida, siis ta otsib valest kohast.
Soovin Sulle Jüri, edu uues ametis!"

Keskerakond: Savisaare kulude katmine jätkub

Hetkel on Keskerakonna endisel esimehel Edgar Savisaarel võimalik kasutada erakonna poolt renditavat autot koos autojuhiga, teatas Keskerakond täna. Kuna erakonna 2016. aasta eelarves ette nähtud õigusabi kulude summa on praeguseks kulutatud, siis on peatatud kõik õigusabi tellimused käesoleva aasta lõpuni. Keskerakonna 2017. aasta eelarve projekti on plaanitud ka Edgar Savisaare õigusabikulude tasumine, selle mahu üle otsustab erakonna juhatus eelarvet arutades.

Edgar Savisaarele palga maksmise jätkamise otsuse brutotasus 3500 eurot on Keskerakonna juhatus juba teinud. Kuna aga palka pole võimalik maksta teise osapoole nõusolekuta ning Savisaarega kontakti saamine on raskendatud, ei ole täpsemad tingimused hetkel kokku lepitud.

Edgar Savisaarega seonduvate kulutustega on Keskerakonna 2017. aasta eelarve projektis arvestatud, nende mahu üle otsustab erakonna juhatus. Keskerakonna 2017. aasta eelarve tuleb arutlusele erakonna juhatuses detsembris.