“Ma ei kujuta kedagi teist ette, kes ebaseaduslikul viisil kolab niimoodi öösel mööda meie kabinette,” ütles Savisaar täna Kalev Spordi eetris.

“Uksed on meil kinni ja valve all, asi nägi välja nii, et valvurile keegi helistas, ta lasi seepeale tuled nõrgemaks ja avas ukse. Valvuri laual on ka žurnaal, kuhu märgitakse kõik, kes tulevad sisse, kuid sel ööl polnud seal kedagi. Videolt pole näha, et valvur oleks isegi nõudnud neilt mingit dokumenti, ta tegi nendega koostööd,” lausus Savisaar.

Kaks kohvriga sissetungijat käisid linnapea sõnul kuuendal korrusel endise linnaametniku Ivo Parbuse kabinetis. “Kabinet 607A, kus varem töötas härra Parbus. Kuid ma olen nende meeste nägusid näinud teravamalt ja see on puhas maffia,” märkis linnapea.

Savisaare sõnul pole veel selge, mis kontorist kadunud on, kuid selles osas tehakse selgitustööd. “Ma ei keskenduks sellele konkreetsele toale, sest mehed kadusid kaamera ulatusest vahepeal eemale,” märkis Savisaar, kes enda sõnul sai alles eile ja täna hommikul teada üllatuslikke detaile linnavalitsuse valvesüsteemi kohta.

Linnapea sõnul on antud juhtum ka politsei jaoks tõsine pähkel, kuid kuna mehed on videolt näha, siis asjale jälile jõudmine ei tohiks tema sõnul kaua aega võtta.