märtsi alguses tutvustas Edgar Savisaar talle kingitud ja täpset tema vajaduste ja mõõtude järgi valmistatud elektrilist ratastooli. 14 000 eurot maksnud tooli kinkisid talle ettevõtjad, kellest osad soovisid jääda tundmatuks. On teada, et üheks annetajaks oli Priit Põld ja teiseks Urmas Sõõrumaa. Samad ettevõtjad on tema sõnul valmis toetama Savisaart ka talle bioonilise jala soetamisel, mille hind võib teatud tingimustel ulatuda 100 000 euroni.

Ometi pole linnaruumis ja avalikel üritustel Savisaart oma hinnalise kingitusega liikumas nähtud. Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea ametist kõrvaldatud Edgar Savisaar eelistab liikuda lihtsama abivahendi, lükatava ratastooliga.

Õhtulehe küsimusele, miks see nii on, ei vastanud Savisaar midagi, aga tema partei pressiesindaja Taavi Pukk kommenteeris, et kingituseks saadud elektrilist ratastooli kasutab Edgar Savisaar Hundisilma talus viibides. "Kuna tegemist on välitingimustes võimeka abivahendiga, siis Savisaar kasutabki seda just õues liikumiseks. Ja loomulikult on ta kinkijatele väga tänulik," ütles Pukk Õhtulehele.