Savisaar rääkis Kuku raadio "Linnatunnis", et rahandusminister unustas ära, et ta pole oma parteis, öeldes Simsonile "Ära kaaguta, ole vait!".

"Kadri suutis Ligi kenasti paika panna, sest temal ei ole kauniste silmade all vaikiv suu," ütles Savisaar ning meenutas paari kuu tagust juhtumit, kus Ligi väitis TV3 saates "Kolmeraudne", et Kaja Kallasel on küll ilusad silmad, aga suu nende all koosolekutel vaikib.

Saates uuriti Savisaarelt ka, mida ta arvab kuuldustest, et just Jürgen Ligi võiks olla Reformierakonna linnapeakandidaat kohalikel valimistel. "Ligi oleks mul huvitav konkurent kohalikel valimistel, las proovib."

Oma kandideerimist ta ei kinnitanud ega lükanud ka ümber. "Ma ei kinnita oma osalemist, aga oleksin variser, kui seda tagasi lükkaksin," ütles Savisaar.

Lisaks mainis Savisaar, et tema hinnangul on tulumaksuvaba miinimumi tõstmise küsimuses valitsuserakondade retoorikas toimunud pööre. "Asendusteemadega teelikku olukorda ei peida. See, et Ligi asus ideed avalikult toetama, tähendab, et oskab asju näha. Me ei pane massilisele väljarändele piiri, kui tulumaksuvaba miinimumi ei tõsta," väitis linnapea.