Preemiat said Savisaare käskkirjaga linnaosavanemad Kalev Kallo, Lauri Laasi, Aivar Riisalu ja Enno Tamm, samuti kommunaalameti juhataja Ain Valdmann ning Tallinna tuletõrje- ja päästeameti juht Raik Saart.

Tallinna linnakantselei personalidirektor Marika Lepikulti andmeil on linnapea kasutada oleva fondi suurus 500 000 krooni ning sealt makstakse linnaametnikele näiteks matuse- ja sünnitoetust ning premeeritakse linnapea hinnangul head tööd teinud ametnikke.

Hea töö tegijate sekka arvatud Kalev Kallo ütles Delfile, et tema preemia on veidi väiksem kui kuutasu, täpsemalt 80% kuupalgast. Kõigi Tallinna linnosade vanemate põhipalk on linnavolikogu määruse kohaselt 21 500 krooni.

Delfi andmeil said Kalloga võrdväärse — 18 000 krooni — preemia ka linnaosa vanemad Lauri Laasi ja Enno Tamm. Septembris ametisse asunud muusikust Mustamäe linnaosa vanem Aivar Riisalu sai preemiaks 10 750 krooni.

Kommunaalameti juhatajat Ain Valdmanni premeeris linnapea läbirääkimiste eest AS Tallinna Vesi 17 500 krooniga, sama suure summa sai Tallinna tuletõrje- ja päästeameti juht Raik Saart riskianalüüsi koostamise eest.

Kalev Kallo keeldus täpsustamast, milliste saavutustega on ta linnapea tähelepanu ära teeninud. „Preemia on ülemuse ja alluva omavaheline asi, millest teised midagi teadma ei pea,” lausus ta.