Nädala esimesel poolel viibitakse Pekingis, kus Pekingi linnapea kutsel kohtutakse Pekingi linnapea Quo Jinlongiga. Samuti kohtutakse Pekingi olümpiamängude korralduskomitee asepresidendiga ja Hiina Välismaaga Sidemete Arendamise Ühingu presidendi Chen Haosuga. Pekingis külastatakse linna planeerimisnäitust, Keelatud Linna ning olümpiarajatisi, teatas Raepress.

Kesknädalal sõidetakse Ningbosse, kus kohtutakse Ningbo Port Groupi presidendi Wu Jinkuniga, sadama ja linnavalitsuse esindajatega.

Reedel osaletakse Hangzhou rahvusvahelise sõpruslinnade linnapeade konverentsil, mille teemaks on linnad ja turism. Ühtlasi allkirjastatakse ka Tallinna ja Hangzhou linna vaheline vastastikuse mõistmise memorandum.

Delegatsiooni kuuluvad peale linnapea Edgar Savisaare veel linnasekretär Toomas Sepp, ettevõtlusameti juhataja Kairi Teniste, välissuhete ja protokolli osakonna juhataja Heili Luik, linnavalitsuse nõunik Liina Oja ning linnapea nõunik Moonika Batrakova. Tagasi Eestisse saabutakse pühapäeval.