"Just meie siin oleme see jõud, kes suudab teha teisiti, ja pöörata Eesti poliitilist kurssi. Meie erinevus Reformierakonnast seisneb teistsuguses poliitikas. Mis puudutab sotse ja IRL-i, siis nende poliitika ei erine Reformierakonna omast sisuliselt mitte millegi poolest," rääkis Savisaar, "meie saame siin väga hästi aru, et kuni Eesti valitsust juhib Reformierakond, siis kestab - kindlalt edasi - stagnatsioon."

"Reformierakonna juhitud kurss on hoidnud Eestit Euroopa peateelt eemal nii kaua ja nii kaugel kui võimalik. Venemaalgi kehtiva ühetaolise tulumaksu süsteemiga oleme kindlalt ankrus Euroopa Liidu vaeseimas viisikus. Reformierakond aga nõuab, et just nii peab see ka edasi kestma," nentis Keskerakonna esimees, "selle poliitika tulemusena on juba üle saja tuhande inimese oma kodumaalt lahkunud ning sellega on Eesti oleviku- ja tulevikuväljavaateid tugevalt kahjustatud. Sellegi poolest leiab peaministripartei - kõik on kõige paremas korras,  ja samamoodi tuleb edasi minna. Ikka, kindlalt edasi!"

"Võib olla juhtusite tähele panema, vaid mõni päev tagasi teatas Taavi Rõivas, et Reformierakond on ainus parempoolset maksupoliitikat ajav erakond. Ma tõlgin selle lause ära - tegelik olukord on selline, kus Reformierakond on end nurka värvinud ning oma maksupoliitikaga täiesti üksinda jäänud," rõhutas Savisaar.

Keskerakonna esimees rääkis, et majanduse taaskäivitamiseks vajame teistsugust poliitikat. "Vajame poliitikat, mis annab meie inimestele võimaluse toime tulla oma kodumaal ning loob aluse sellele, et vähemalt osagi Eestist lahkunud majanduspõgenikke naaseksid. Kõigile Eesti elanikele tuleb tagasi anda lootus elujärje paranemisele siin ja praegu. Meid on liiga vähe selleks, et leppida inimeste massilise lahkumisega oma kodumaalt."