RÜE tegi eile ettepaneku keelustada Eestis avalikes kohtades Koraani õpetuste ja selle mis iganes vormis järgimine ja propageerimine. See omakorda tõi kaasa Järvi kriitika.

"RÜE ja Ojulandi avaldused on minu arvates hea näide sellest, kuidas vasakliberaalsele mõistusevarjutusele reageeritakse omapoolse mõistusevarjutusega ning tulemuseks on hüveliste põhimõtete üha süvenev ähmastumine, inimeste lollitamine ja konservatiivse tasakaalukuse sogamine ülepaisutatud ja reaalselt rassistlike seisukohtadega - ehk lühidalt öeldes segadus," kirjutas Järvi.

"Konservatiivne maailmavaade on orienteeritud hüvelise korra rahulikule taastamisele, mitte ülereageerimise võidujooksule. Seda on liberaalil ja kunagisel välisministril Kristiina Ojulandil ilmselt väga raske aduda. Sellesarnaseid avaldusi lugedes on mul tõtt-öelda juba pikemat aega tunne, et ainus, kes nendest kasu lõikab, on Ojulandi endine tööandja Reformierakond ja vasakliberaalne eliit a la Toomas Hendrik Ilves, kellel on taas põhjust "äärmuslaste" poole üldistavalt näppu vibutada," lisas Järvi.

"Juba esimene Eesti Vabariik oli kuulus oma tõeliselt ja autentselt tolerantse suhtumise poolest rahvus- ja religioonivähemustesse. Nii nautisid juudid, tatarlased ja venelased ulatuslikku kultuuriautonoomiat ja igati mõistlikku õigust oma kultuuriseltside ja religioossete asutuste rajamiseks. Eeldusel, et ollakse lojaalsed Eesti riigi seadusandlusele ning joondutakse üheishüve elementaarsete põhimõtete järgi, peaks Eesti riigis sellised vabadused olema garanteeritud," kirjutas Järvi.