TTÜ seadused näevad ette, et kuratooriumi esimees teenib 50 protsenti rektori põhipalgast, aseesimees teenib 30 protsenti rektori põhipalgast ning lihtliige teenib 10 protsenti rektori põhipalgast.

Lisaks sellele on Liive teeninud pärast Eesti Energiast lahkumist 12 000 eurot kuus kokkuleppel oma endise tööandjaga ning see kestab 15 kuud pärast töölt lahkumist.

Eesti Energia endist juhti on saatnud sellel aastal aga värvikas karjäär, mille käigus on tekkinud ülikoolis paks pahandus Jaak Aaviksoo rektoriks valimisel ning üleüldine usalduskriis. Tegu võib olla kõige suurema PR kriisiga, mida ülikool veel näinud on.

Vastuolulisi ja skandaalseid valimisi on saatnud kuratooriumi võimetus jõuda valimise osas otsustele ning üksteise süüdistamine. Neli kuratooriumi liiget on tunnistanud valimised kehtetuks, süüdistades teisi häälte võltsimises. Hääletussedelid saadeti isegi kohtuekspertiisi, kuid midagi olulist sealt ei selgunud. Otsuse vaidlustanud neli kuratooriumi liiget keeldusid sõrmejälgi andmast.

Kuratooriumi on korduvalt kritiseeritud võimetuses ja ebaselguses. Paljud ülikooli töötajad ja õpilased on olnud Aaviksoo vastu ning mitmed neist on valjuhäälselt protesteerinud Aaviksoo rektoriks saamise vastu. Hiljuti ilmus välja ka skandaal, kus kuratooriumi liige Toomas Luman väidetavalt ähvardas teist kuratooriumi liiget Mart Saarmat kohtu ja politseiga.

Liive osa skandaalis lõppes aga sellega, et pärast viimast kuratooriumi koosolekut astus ta koos kolme teise liikmega tagasi, nimetades ülejäänud kuratooriumit töövõimetuks ja polariseerituks.

Mis saab aga Aaviksoo valimistest edasi, keegi täpselt ei tea. Haridusminister Jürgen Ligi peab valima nüüd uue kuratooriumi.

Sandor Liive pidi hiljuti loobuma ka Suusaliidu presidendi kohast. Juuni keskel koos olnud Suusaliidu üldkogu hääletas suure häälteenamusega uueks presidendiks Andreas Laane.

Liive töö jätkub edasi tema enda asutatud PR firmas Callisto Group, kus ta on 25-protsendilise osalusega aktsionär.