Põhja-Tallinna vanema Raimond Kaljulaidi sõnul seisab uue Salme kultuurikeskuse juhi ees küllalt keeruline väljakutse. „Üheaegselt tuleb valmistuda remondiks ja Linnateatri majja tulekuks, kuid samal ajal tuleb koostada keskusele väga korralik arenguvisioon tulevikuks,“ ütles kaljulaid. „Võitis kandidaat, kes oma varasemate kogemuste ja teadmiste poolest oli kõige tugevam.“

Mihkel Kübar omab pikaajalist töökogemust erinevate ürituste ja festivalide korraldamise osas. Ta on lõpetanud 2007. aastal Tartu Ülikooli usuteaduskonna ning on läbinud nii erialaseid kui ka juhtimisalaseid koolitusi. Mihkel Kübar on osalenud üritusturunduse ettevõtte juhatuse töös ning juhtinud ürituste korraldamise projekte. Kübar on töötanud Jõgeva linnapeana ja on Põlvas toimuva Intsikurmu festivali üks korraldajatest.

Siiani täitis asutuse direktori ülesandeid Põhja-Tallinna Valitsuse kultuuri-ja hariduse peaspetsialist Sten Svetljakov. Mitmed kaadrimuudatused Salme Kultuurikeskuses said teoks pärast Tallinna sisekontrolli kontrollaruande valmimist, mille kohaselt on keskuse juhtimises tuvastatud erinevaid puuduseid.

Kübar alustab Salme Kultuurikeskuse direktori ametikohal tööd 13. augustil.