"Meieni on jõudnud info Teie jätkuvast toetavast hoiakust Lauluväljaku suhtes. See teeb rõõmu mitte ainult meile, Läuluväljaku hoidjatele, selle eest on kindlasti tänulik kogu rahvas. Selles valdkonnas ootab rahvas poliitikutelt alati üksmeelt. Olen Tallinna linna juhtidelt saanud tagasisidet, et sellise Teiepoolse mõtte ja algatuse puhul tunnevad nad lausa kohustust linna poolt väärilise panuse tegemiseks. Juriidiliselt on Tallinna Lauluväljak ikkagi linna hallatav objekt," kirjutas Rõõmus Jänesele.

Rõõmus nendib, et praegusel raskel majandusajal ei pruugi olla võimalik kohe kõiki töid teostada. "Kuigi kogusumma ei olegi nii suur - 7,2 miljonit. Aga lähiperspektiivis on tööd ikkagi asjakohased ja hädavajalikud, et ära hoida jätkuvat lagunemist või et kaitsta juba kulukaid remonte: vältimatud on drenaaž ja hüdroisolatsioon ümber Laululava vundamendi."

Lauluväljaku juhi sõnul tuleks alustada laulukaare kõlalaua remondist ning oluline on ka raaditorni kordategemine. "Perspektiivis ei oleks see pelgalt raadioreporterite tööruum. Pigem oleks see kogu pressi ja meedia käsutuses. Lisaks kasutaks seda ka olulistel üritustel mõningad teenistused - nt politsei ja eriteenistus," märgib Rõõmus.

Remondiraha vajavate ehitiste nimekirjas on lisaks laulukaarele ja raadiotornile ka peahoone fassaaditööd, laulukaare aluste astmete viimistlus, merepoolse WC rekonstrueerimine ja kassade katuseremont.