Peaminister Rõivas rääkis täna Vikerraadio saates "Stuudios on peaminister" seda tõika kommenteerides, et arvestades korruptsioonikahtlusega kohtu all oleva Kiili tegusid ja väljaütlemisi, siis Leedo sellekohane märkus teda eriti ei üllatanud.

Reformierakonna esimees tõdes, et seda, kas Kiil võis Leedole nii öelda ja kas tegelikult oli sinna tõesti veel keegi kaasatud, me tegelikult ei tea. Samas lisas Rõivas, et arvestades Kiili antud ütlusi ja tegutsemist, siis midagi sellist öeldes Kiil tõenäoliselt valetas.

Rõivas arvas ka, et mitte keegi ei ole kaitstud selle eest, et keegi teine kasutab altkäemaksu küsimiseks tema nime. Seega leidis peaminister, et arvestades Kiili ning Kaljuranna tegutsemist ja avalikke andmeid, siis ajasid mehed asju ikka eelkõige enda ahnuse nimel. "Kui on miljonid silme ees, siis võivad inimesed kõike kokku rääkida," leidis Rõivas.

Oravapartei juht Rõivas möönis ka, et Allan Kiil oli kahjuks partei liige ja selle fakti pärast on tal tagantjärele ka häbi. Samas tõdes peaminister, et erakonnas on ligi 13 000 liiget ja nende seas on paraku leidunud ebaausaid inimesi. Hoopis olulisem ongi peaministri sõnul see, kuidas erakond pärast selliste tegude ilmsikstulekut käitub. Rõivas viitas siinkohalt selgelt Keskerakonnale, kelle peasekretäril Priit Toobalil lasti peale kriminaalkaristuse saamist isegi erakonna juhtkonnas olla.

Seda, et reformierakondlasel Remo Holsmeril oli ka oma roll altkäemaksu küsimises, Rõivas ei usu. Ta meenutas, et tunneb Holsmerilt juba pikki aastaid ja kuigi nad on sellest rääkinud, leiab Rõivas, et tegelikult ta seda üldse tegema ei oleks pidanud.

Lisaks tõdes Rõivas, et ka Leedo ütles kohtus selgelt välja, et Holsmer pole kunagi temalt raha küsinud.