Toobal märkis peaministrile esitatud küsimuses, et Keskerakonna valimisnimekirja 25 hulgas ei ole mitte ühtegi seesugust kandidaati, kellel oleks Eesti suurima liitlase USA suhtes viisakeeld, kuid Reformierakonnal on.  "Kas te erakonna esimehena olete oma kandidaadist erakonnakaaslase Eerik-Niiles Krossiga vestelnud sel teemal, miks tal on USA-sse viisakeeld? Kas te olete selle vastu huvi tundnud?" 

Rõivas põrgatas palli Toobalile tagasi: "Reformierakonna esimehena saan ma öelda, et Reformierakonna nimekirjas ei ole 125 hulgas mitte ühtegi Venemaa mõjuagenti. Aitäh!"

Kadri Simson meenutas peaministrile, et  senimaani on olnud selline olukord, kus kõigil riigikogu liikmetel ja ka valitsusliikmetel on olnud võimalik reisida USA pealinna. "Nüüd, teie häälte abil, on väga võimalik olukord, et varsti on siin riigikogus üks inimene Eerik-Niiles Kross, kellele on USA viisa üles öeldud. Te olete mitu kuud püüdnud väita, et te tegelete kõige muuga ega vii ennast kurssi, miks see inimene on sattunud sellisesse musta nimekirja. Kas te vahepeal sellest ajast saadik, kui Eerik-Niiles Kross lahkus IRL-st ja tuli teie erakonda teie valimisnimekirja, olete leidnud aega, et ennast kurssi viia? Ja kas te võite kinnitada, et tegemist on puhta taustaga inimesega, kes võib Eesti rahvast riigikogus esindada?"

Rõivas vastas, et sellele, kes on sobilikud Eesti rahvast riigikogus esindama, saavad oma hinnangu anda ikkagi üksnes Eesti valijad. "Minu hinnangul on Eesti parlamenti sobimatu ka nii mõnigi isik, kes on võtnud avalikult sõna, öeldes, et Krimmi annekteerimine on kuidagi lubatav, ja võtnud sõna selle kaitseks. Minu hinnangul kodanikuna ei sobiks Eesti parlamenti ka need inimesed, kes ühemõtteliselt Kremli-meelset juttu ajavad," märkis Rõivas.