"Hindan Siim Kallase kriitikat väga kõrgelt, kuid teistsugused seisukohad on meil erakonnas lausa oodatud," kommenteeris Rõivas valitsuse pressikonverentsil tänases EPL-is Kallase kriitikat erakonnasisese demokraatia puudumise kohta.

"Kui võrrelda minu või Ansipi või Kallase erakonna juhiks olemise aega, siis on mitmed öelnud, et nii palju juhatuse liikmetega konsulteerimist pole nad kohanud," lisas Rõivas ning lisas, et on mõnel korral püüdnud konsultatsioone rohkem pidada kui põhikiri ette näeb.

Rõivas tunnistas, et nii tema, kui ka erakond on eksinud, kuid millised need vead olid, jättis ta enda teada. "Kõige paremad eksimuste väljatoojad on konkurendid, mina räägin sellest, mis on hästi. Enne valimisi kuulete nii tegelikest kui väljamõeldud eksimustest".

"Valitsuses vaidleme vahel tunde ning kordagi pole juhtunud, et me pole suutnud otsuseid langetada," sõnas Rõivas.

Erakonna looja Siim Kallas rääkis tänases EPL-is, et Reformierakonna otsused teeb tänapäeval kitsas ring inimesi, ülejäänuid peetakse lõhestajateks või vaenlasteks. "Varem oli Reformierakonnas ja fraktsioonis seevastu alati inimesi, kes mõtlesid teistmoodi. See ei ole poliitiline kultuur, millega harjunud ollakse," leiab Kallas.