"Tallinna lennujaamas on lõksus umbes 150 inimest, kes ootavad endiselt lendu Hurghadasse, mis pidi väljuma kell 17.25. Inimesed on lennujaamas alates 16.00, nagu lennureisimise üldised nõuded ette näevad. Viimase informatsiooni kohaselt peaks lend toimuma kell 23.40. Lennufirma täpsemat informatsiooni ei anna, reisikorraldaja Kidy Tour kontakttelefonile ei vasta," teatas Delfiga ühendust võtnud reisija reede õhtul.

Reisijatele jagati küll kella seitsme ajal õhtul reisija sõnul toidukuponge, kuid neid ei olnud võimalik tükk aega realiseerida, kuna kohvikud olid selles lennujaama osas, kust väljuvad lennud EL-välistesse riikidesse, suletud.

Teine sama lennu reisija ütles Delfile, et enamik reisijatest olid väiksed lapsed. "Lend on mitmeid korda edasi lükatud ja tundub, et lubatud uut lennukit on jällegi rike tabanud," lisas reisija siis.

Kella 23 ajal seisis lennujaama kodulehel, et reedel kell 17.25 Hurghadasse väljuma pidanud lennufirma GetJet reis Hurghadasse on edasi lükatud südaööni.

Lend Tallinnast Hurghadasse väljus Tallinna lennujaama lennuinfo andmetel kell 0.01 ehk enam kui kuus ja pool tundi graafikust hiljem.

Reisikorraldaja esindaja ütles Delfile, et lend hilines tehnilise rikke tõttu ja täpsema kommentaari saamiseks tuleb oodata esmaspäevani.