Arhitekti ülesanne on pilveteenuse keskkonna formaalne ettevalmistus, mehitamine, riigihangete ettevalmistamine, keskkonna ülesehitamine ja testimine enne teenuste avamist.

Muu hulgas tuleb pilveteenuse arhitektil tegeleda riigi pilveteenuse keskkonnas kliendi soovile tugineva ja jätkusuutliku tehnilise lahenduse projekteerimise ning olemasoleva keskkonna arendamisega.

Sobival kandidaadil on kõrgharidus IKT vallas ja virtualiseerimisplatvormide haldamise kogemus.

Ta peab tundma pilvetehnoloogiaid, omama kogemust laia skaleeritavusega süsteemide käitamises, pilve- või IT taristusüsteemide projekteerimise või opereerimise vallas.

Samuti peab ta omama põhjalikke teadmisi IT infrastruktuuri, võrgu- ja turvaarhitektuurist ning bähemalt kaheaastast erialast töökogemust.

CV saatmiseks on aega 2. veebruarini. Tööle asumise aeg on 2015. aasta algus. Avaldus märksõnaga "Riigipilv" tuleb saata koos CVga aadressil personal@riks.ee või postiga Ädala 4F, 10614 Tallinn.

Riigi Infokommunikatsiooni Sihtasutus (RIKS) on 2000. aastal loodud majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi haldusalas olev mittetulunduslik sihtasutus.