Riigi Teataja Lisas vastavalt korruptsioonivastasele seadusele avaldatud deklaratsioonist selgub, et Raskil on elamu koos maaüksustega ja kõrvalhoonetega Harjumaal Padise vallas. Samuti kuulub Raskile paadisadam ja mootorpaat Progress.

Lisaks kuulub Raskile elamumaa Tallinnas ja Saue vallas, 50 protsenti advokaadibüroo Teder ja Rask aktsiatest ning Balti kasvufondi osakuid 190.000 krooni eest.

Kui aprillis oli Rask eraõiguslikule investeerimisfirmale veel pool miljonit krooni võlgu, siis juuniks maksis ta selle deklaratsiooni kohaselt ära. Lisaks on Raskil eraisiku kasuks 650.000 krooni suurune hüpoteek.

Lisaks ministripalgale, milleks on 5,5-kordne Eesti keskmine palk, on Raski teenistuseks veel loengu- ja autoritasud.

Varaline seis on valitsuse liikmetest kõige tagasihoidlikum rahvastikuminister Eldar Efendijevil, kaitseminister Sven Mikseril ja välisminister Kristiina Ojulandil.

Efendijev on deklareerinud oma sissetulekuks vaid ministripalga ja kinnisvarana korteri Narvas. Efendijev on Hansapangale võlgu 59.000 krooni.

Sven Mikser on deklareerinud enda varaks vaid 1999. aastast pärit sõiduauto Nissan Almera.

Ojulandi nimel ei ole samuti kinnisvara, tema on deklareerinud oma varandusliku seisu kohta vaid seda, et tal on 15.000 krooni suurune osalus ettevõttes Eesti Eurokonsultatsioonid.

Peaminister Siim Kallasel pole võlgasid, aktsiaid ega osalust üheski firmas. Talle kuulub ridaelamuboks Viimsis.

Regionaalminister Toivo Asmer on deklareerinud, et talle kuulub elamu Tallinnas ja 265.000 krooni eest aktsiaid AS Nolmetes. Peale ministripalga ka maaelu edendamise sihtasutuse nõukogu liikmena ja autoritasudena lisa teeniv Asmer on Hansapangale võlgu 380.000 krooni.

Kultuuriminister Signe Kivi ja haridusminister Mailis Rand on kumbki oma omandiks deklareerinud korteri Tallinnas. Rahalisi kohustusi neil ei ole.

Keskkonnaminister Heikki Kranichile kuulub ridaelamuboks Haapsalus, võlgu on ta Eesti Pangale 236.000 krooni. Lisateenistuseks on Kranichil riigimetsa majandamise keskuse ja keskkonnainvesteeringute keskuse nõukogu esimehe tasud, samuti autoritasud.

Põllumajandusminister Jaanus Marrandi varaks on kaks elamut koos kõrvalhoonetega Järvamaal, üks asub Oisu, teine Koigi vallas. Osalus on Marrandil osaühingutes Antonett ja Estonia.

Sotsiaalminister Siiri Oviirile kuulub suvila Harjumaal Harku vallas. Ministripalgale lisaks teenib Oviir kunstimuuseumi ehituse sihtasutuse nõukogu liikmena, samuti loengu- ja autoritasudena.

Siseminister Ain Seppikul on abikaasaga ühisvaraks korter Tallinnas, lisaks kuulub talle pealinnas üks kinnistu. Samuti kuulub siseministrile endanimelise õigusbüroo üks 40.000 krooni suurune osak.

Majandusministri ning teede- ja sideministri kohal olev Liina Tõnisson on Hansapangale 270.000 krooni võlgu. Tallinnas on tal korter ja elamumaad. Väike osalus on Tõnissonil OÜ-s Ukulane.

Rahandusminister Harri Õunapuu on Raplamaal koos abikaasaga talu omanik. Lisaks on Õunapuul Raplamaal Rapla vallas maatulundusmaa ja üheksa kinnistut.

Ministrid koos teiste ametiisikutega peavad igal aastal deklareerima oma palga, kinnisvara, sõidukid, suuremad võlad ja muud varalised kohustused, samuti osaluse firmades ja põhipalgale lisanduvad sissetulekud.