„Olen ettevõtja taustaga ja olnud nii iseendale kui ka teistele tööandja. On olemas mitmeid plaane, mida edasi teha. Kuidas need realiseeruvad, saab selgeks lähikuudel,“ rääkis Terje Trei Delfile.

Trei volituste lõppemisega riigikogus taastusid tema volitused Põltsamaa linna volikogus. „Kindlasti tuleb tegeleda kodukoha asjadega, aga samas on mitmeid algatusi pooleli ka valimisringkonnas [Jõgeva- ja Tartumaal]. Olgu või näiteks Peipsiveere asjad ja sealt esmajärjekorras Peipsi sibula tunnustamine kvaliteedikavaga.“

Riigikogulasena üüris Trei korterit Tallinnas Kaarli puiesteel, kuid sellest endine riigikogulane nüüd loobub. „Kodupaik on mul kogu aeg olnud Jõgevamaal Põltsamaal ja loomulikult ei jätka ma korteri üürimist Tallinnas, mis oli vajalik olles tööl riigikogus,“ selgitas Trei.

Kristen Michali tagasiastumise tõttu sai uueks justiitsministriks seni sotsiaalminister olnud Hanno Pevkur. Sotsiaalminitri kohale asus Taavi Rõivas, kelle asemel läheb riigikokku PÖFFi president Tiina Lokk, kuna Rõivase asendusliige Jaanus Rahumägi loobus kohast, et oma turvafirmaga tegeleda.