Samuti loodi säästva energia toetusrühm, Harju- ja Raplamaa toetusrühm, kultuuripärandi ühendus ning traditsioonilise pere kaitse toetusgrupp, teatas riigikogu pressiteenistus.

Parlamendirühmad aitavad riigikogu liikmetel suhelda teiste riikide parlamentidega, viia ellu välispoliitikat ja tutvustada meie riiki mujal maailmas. Ühenduste kaudu saavad riigikogu üksikliikmed ja fraktsioonid tõmmata tähelepanu konkreetsele teemale ning toetada ja kaitsta kitsama eluvaldkonna huve.

Eesti-Singapuri parlamendirühma esimees on Hannes Hanso ning aseesimees Anne Sulling. Parlamendirühma kuuluvad Jüri Jaanson, Johannes Kert, Heidy Purga, Mailis Reps, Andre Sepp ja Aivar Sõerd.

Eesti-Pärsia lahe riikide (Saudi Araabia, Kuveit, Bahrain, Katar, Araabia Ühendemiraadid, Omaan) parlamendirühma esimees on Hannes Hanso ning aseesimees Eerik-Niiles Kross. Parlamendirühma liikmed on Jüri Jaanson, Jaanus Marrandi, Mart Nutt, Mailis Reps, Anne Sulling ja Aivar Sõerd.

Harju- ja Raplamaa toetusrühma esimees on Andre Sepp ning aseesimehed Kalle Palling ja Artur Talvik. Toetusrühma kuuluvad Yoko Alender, Marko Mihkelson, Madis Milling, Juhan Parts, Henn Põlluaas, Laine Randjärv, Jüri Ratas, Vilja Savisaar-Toomast ja Aivar Sõerd.

Kultuuripärandi ühenduse esimees on Mark Soosaar ning aseesimehed Krista Aru ja Eerik-Niiles Kross. Ühenduse liikmed on Yoko Alender, Andres Anvelt, Johannes Kert, Helmen Kütt, Aadu Must, Mart Nutt, Ivari Padar, Kalle Palling, Heljo Pikhof, Henn Põlluaas, Mailis Reps, Andre Sepp, Imre Sooäär, Rainer Vakra ja Hardi Volmer.

Säästva energia toetusrühma esimees on Jaanus Marrandi ning aseesimees Kersti Sarapuu. Toetusrühma kuuluvad Raivo Aeg, Yoko Alender, Kalvi Kõva, Andres Metsoja, Ivari Padar, Kalle Palling, Jüri Ratas, Imre Sooäär, Tanel Talve, Artur Talvik, Tarmo Tamm, Rainer Vakra ja Einar Vallbaum.

Traditsioonilise pere kaitse toetusgrupi esimees on Martin Helme ning liikmed Mart Helme, Uno Kaskpeit, Jaak Madison, Raivo Põldaru, Henn Põlluaas ja Arno Sild.
XIII Riigikogu on moodustanud kokku 40 parlamendirühma ja 31 ühendust.