Riigikogu esimees Eiki Nestor ütles, et tänane viimane istung sai ajaloolise lõpu. "Esimest korda võttis Riigikogu vastu seaduse, mille algatamine on tulnud läbi kollektiivse pöördumise," sõnas ta.

Häältega 80 poolt ja üks erapooletu võeti vastu rahanduskomisjoni algatatud maksukorralduse seaduse täiendamise seadus, mis sätestab, et maksuseaduse muudatuse vastuvõtmise ja jõustumise vahele peab üldjuhul jääma vähemalt kuus kuud.

Erisusena on toodud näiteks maksupettuse vähendamisega seotud temaatika ja olukorrad, kus on kriis, kas majanduslik või muul kujul.

Nimetatud muudatuse aluseks oli Eesti Kaubandus-Tööstuskoja kollektiivne pöördumine, mille eesmärgiks on maksukeskkonna stabiilsuse suurendamine.

Riigikogu 12. koosseis pidas täna oma viimase istungi. Nelja aasta jooksul võttis Riigikogu vastu 623 õigusakti, sealhulgas 477 seadust, 143 otsust ja 3 avaldust.

Riigikogu 12. koosseisu avaistung toimus 2011. aasta 4. aprillil, ühtekokku peeti 480 istungit. Riigikogu töö jagunes nelja aasta jooksul üheksaks istungjärguks ning lisaks peeti viis erakorralist istungit.