Internetis hääletamine algas neljapäeval kella 9-st ja hääletada saab ööpäevaringselt kuni kolmapäeval kella 20-ni. Valimispäeval, 6. märtsil, elektrooniliselt hääletada ei saa, teatas BNS.

Elektroonilist häält on võimalik muuta elektrooniliselt uuesti hääletades ja sellisel juhul võetakse arvesse viimane hääl. Kui valija on eelhääletamise päevadel hääletanud ka valimisjaoskonnas, siis tema elektrooniline hääl tühistatakse ning arvesse võetakse paberhääl. Valimispäeval, 6. märtsil, elektroonilist häält muuta ega tühistada ei saa.

Esmaspäevast kolmapäevani kella 12-20 saab eelhääletada väljaspool elukohta hääletamist korraldavates valimisjaoskondades. Igas vallas ja linnas avatud vähemalt üks valimisjaoskond, kus toimub eelhääletamine väljaspool elukohajärgset jaoskonda.

Esmaspäevast kolmapäevani kella 12-20 saab eelhääletada ka oma valimisjaoskonnas. Hääletamisruumi asukoha leiab koju saadetud või elektrooniliselt valijakaardilt.

Valimispäeval, 6. märtsil, on kõik valimisjaoskonnad avatud kella 9-20 ja Hääletada saab vaid oma elukohajärgses jaoskonnas.