12. septembrist 15. detsembrini kestnud istungjärgu jooksul toimus 47 istungit, selgub riigikogu statistikast. Kõigil istungitel olid kohal Peep Aru, Aare Heinvee, Kalle Jents, Tõnu Juul, Peeter Laurson, Eiki Nestor, Valdo Randpere, Urmas Reinsalu, Andre Sepp, Tarmo Tamm, Urve Tiidus ja Margus Tsahkna, vahendab BNS.

Kõige enam on istungitelt puudunud Indrek Saar, kes oli kohal 27 istungil. Mailis Reps osales 28, Tarmo Leinatamm 30 ja Sven Mikser 31 istungil.

Enim välislähetuses viibinud riigikogu liige teise istungjärgu jooksul oli Mailis Reps, kes seetõttu puudus 15 istungilt. 14 korda oli välislähetuses Mati Raidma, 12 korda Sven Mikser, 11 korda Marko Mihkelson ja kümme korda Indrek Saar.

Haiguse tõttu oli sunnitud kõige rohkem puuduma Raivo Järvi – üheksa korda. Seitsme istungi ajal oli haige Imre Sooäär ning viie istungi ajal Kaja Kallas ja Olga Sõtnik.

Muu põhjuse on puudumiseks märkinud Kaia Iva üheksa korda, Indrek Saar, Tarmo Leinatamm ja Kalle Laanet kaheksa korda ning Rainer Vakra, Mihhail Stalnuhhin, Kalvi Kõva ja Kajar Lember seitse korda.