Riigieksameid viib läbi Sihtasutus Innove ning suur osa infost eksamite kohta leidub just sellel kodulehel. Täna hommikul pöördusid Delfi poole murelikud lugejad, kelle sõnul on Innove koduleht eilsest saati maas ning abituriendid ei saa vaadata eksamikorraldusi ning muuhulgas näidismaterjale möödunud aastate eksamitöödest.

Täna hommikul kella poole kümneks oli Innove koduleht taas üleval ja toimiv ning abiturientidele kättesaadav. "Kodulehe ajutine tõrge oli tingitud sellest, et andmebaasi teenus oli maas," ütles Innove kommunikatsiooniüksuse juht Anneli Aab. 

Innove läbiviidavatele riigieksamitele registreerus tänavu 10 471 eksaminandi. Riigieksamite esmased tulemused avalikustatakse 19. juunil. Lisainfot 2015. a riigieksamite kohta saab Innove kodulehelt: http://www.innove.ee/et/riigieksamid

Sihtasutus Innove on üld- ja kutsehariduse valdkonna ja hariduse tugiteenuste kompetentsikeskus ning Euroopa Liidu toetuste vahendaja. Sihtasutus loodi 2003. aastal haridus- ja teadusministeeriumi haldusalas.