Esikolmikule järgnevad Tallinna linnavolinik Indrek Raudne, Tallinna ekslinnapea Tõnis Palts, partei Rapla piirkonna juht Taavi Veskimägi, näitleja Elle Kull, erakonna aseesimees Sven Sester, dirigent Tarmo Leinatamm ja Pärnu kiirabi juht Külvar Mand.

Teises kümnes on aidsi ennetuskeskuse juht Nelli Kalikova, akadeemik Ene Ergma, kirikuõpetaja Avo Üprus, endine Postimehe peatoimetaja Marko Mihkelson, riiklik lepitaja Henn Pärn, erakonna Järvamaa piirkonna juht Andres Jalak, televisiooni saatejuht Hannes Võrno, Tallinna Kesklinna endine vanem Siim-Valmar Kiisler, endine Riigikogu liige Ülo Vooglaid ja turvaspetsialist Jaanus Rahumägi.

Res Publica üleriigilises nimekirjas on EBSi rektor Olav Aarna 21., endine minister Andres Kork 22., eksiseminister Olari Taal 23., diplomaat Tiit Matsulevitš 24., Lääne-Viru maavanem Marko Pomerants 27. ja Krediidipanga omanik Rein Otsason 31. kohal.

Tallinna Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosas on Res Publica esinumbrid erakonna esimees Juhan Parts, aseesimees Ken-Marti Vaher ja näitleja Elle Kull, Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas juhivad nimekirja Tallinna ekslinnapea Tõnis Palts, erakonna aseesimees Sven Sester ja välisministeeriumi büroo direktor Tiit Matsulevitš ning Tallinna Mustamäe ja Nõmme linnaosas EBSi rektor Olav Aarna, Res Publica volikogu esimees Urmas Reinsalu ja Tallinna linnavolikogu liige Siim-Valmar Kiisler.

Harju- ja Raplamaa valimisringkonnas on Res Publica esinumbrid erakonna Rapla piirkonna juht Taavi Veskimägi, riiklik lepitaja Henn Pärn ning sotsioloog Ülo Vooglaid, Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa valimisringkonnas ettevõtja Olari Taal, Res Publica naiskogu juht Inga Kupp ja Kõrgessaare vallavanem Jaanus Valk.

Lääne-Virumaal juhivad Res Publica valimisnimekirja Lääne-Viru maavanem Marko Pomerants, haridus- ja kultuuriselts Kaur juhataja Anne Nõgu ja Tamsalu linnapea Urmas Tamm ning Ida-Virumaal Narva Elektrijaamade peadirektor Ants Pauls, Puru haigla ülemõde Erika Kruup ja Narva Elektrijaamade Õlitehase juhataja Nikolai Golubev.

Järva- ja Viljandimaa valimisringkonnas on Res Publica esinumbrid erakonna Järvamaa piirkonna juht Andres Jalak, korrakaitseekspert Jaanus Rahumägi ja Järvamaa Omavalitsuste Liidu tegevdirektor Tiina Oraste, Jõgeva- ja Tartumaal dirigent ja telesaatejuht Tarmo Leinatamm, teleajakirjanik ja veiniekspert Kalev Vapper ja Põllumajandusülikooli zooloogia osakonna juhataja Urmas Tartes.

Tartu linnas on Res Publica valimisnimekirja esinumbrid Regio asutaja Teet Jagomägi, doktor Urmo Kööbi ja akadeemik Ene Ergma, Kagu-Eestis saatejuht Hannes Võrno, Eesti Omavalitsusliitude Ühenduse esimees Kurmet Müürsepp ja Balti-Vene Uuringute Keskuse juhataja Marko Mihkelson ning Pärnumaal kiirabiarst Külvar Mand, ASi Viisnurk spordikaupade divisjoni juht Olavi Rinne ja Kilingi-Nõmme linnapea Aivar Õun.

Res Publica valimisnimekiri kujunes detsembris läbiviidud sisevalimistel, millel osales ligi 1500 Res Publica liiget, teatas ETAle Res Publica meediajuht Allar Tankler.

Res Publica volikogu on seadnud eesmärgiks võita 2. märtsil toimuvad valimised ja saada 35 kohta Riigikogus.