"Ma ei ole tema põhitööga kursis, aga kindlasti ei ole see kommentaaride kirjutamine," kommenteeris riigikogu liige Reps Delfile.

Reps lausus samas, et kui Kutseri nõunikutöö kommentaaride kirjutamise tõttu ei kannata, siis on kõik korras. "Ma arvan, et iga sellise inimese puhul on ainult see lootus, et ta teeb ka oma põhitööd. Kui tal on selleks aega ja kui tal on selleks tahtmist, siis palun väga, aga ma loodan, et inimesed saavad ka oma palga eest oma põhitöö tehtud," sõnas Reps.

Reps kinnitas, et erakonna poolt Kutserile selliseks tegevuseks suuniseid antud ei ole. "Kindlasti ei ole see erakonna poolt ette talle dikteeritud. Eks igas erakonnas on selliseid üliaktiivseid ja oma isiklikke arvamusi välja ütlevaid inimesi," ütles Reps.

"Tavaliselt ongi mingi üks sektor inimesi, kes sellega tegelevad. On väga palju neid inimesi, kes kunagi ei kommenteeri ja kui, siis ainult oma valdkonda ja väga spetsiifiliselt. See tundubki teatud lugejaskonna huvi olevat. Kui ta ei lähe kellegi isiku kallale isiklikul tasandil ja kui ta ei agiteeri vägivalda või midagi sellist, mis on seadusega keelatud, siis miks mitte. Täna me sõnavabadust tolereerime, aga loodame jah, et see ei tule ühe või teise maksumaksja või siis riigiettevõtja või eraettevõtja arvelt."

Tänases Eesti Ekspressis ilmus artikkel, millest selgub, et Tallinna abilinnapea Taavi Aasa transpordinõunik Priit Kutser tegeleb ühest ja samast arvutist erinevate nimede all ning töö ajal Keskerakonna kiitmisega ja poliitiliste vastaste mahategemisega erinevates online väljaannetes.