Hiljuti leidis aset intsident, mille käigus Balti jaama lähistel trammis pileteid kontrollinud mupo ametnik palus sõidukist väljuda "räpasel ja halba lehka levitaval" asotsiaalil, teatas mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

"Minu silmad on palju näinud, aga nii räpast ja haisvat kodanikku ei mäleta ammusest ajast," kirjeldas naiskontrolör olukorda. "Lehk ulatus nii kaugele, et ma olin sunnitud teda mitme meetri kauguselt kõnetama, lähemale ei kannatanud minna," kommenteeris ta.

Olukorda sekkus lähedal istunud seltskond noormehi, kes asotsiaali kaitseks välja astusid. Küsimuse peale, kas hais neid tõepoolest ei häiri, kehitasid noormehed õlgu ja väitsid, et nemad on olukorraga rahul. Asotsiaali edasisõitmist nõudsid veel mitmed trammisolijad.

"Mitte ei saa inimeste psühholoogiast aru," oli kontrolör nõutu. "Pidevalt kaevatakse räpaste sõitjate üle, kes uute sõidukite istmeid reostavad ja oma haisuga teiste meelerahu rikuvad. Kui aga sellist kodanikku maha soovid tõsta, asuvad ümberolijad teda hoopis kaitsma," tõdes ta.