“Viimased kuud ei ole minu jaoks läinud kergelt, need on olnud keerulised ajad täis etteheidet ning enesekriitikat. Ajakirjandus ei ole mulle halastanud, õnneks on mitmed erakonnakaaslased, sõbrad ja mulle tundmatud toetajad aidanud raskel hetkel vastu pidada.

Omamoodi on see olnud enese puhastamise aeg. Hea, et kogu mu must minevik nüüd korraga letile laoti. Samas tunnen kahetsust, et see on andnud võimaluse rünnata poliitiliselt mu koduparteid.

Ma mõistan erakonna karmi hinnangut minu suhtes ning oleksin mõistnud ka seda, kui mul oleks palutud volikogust lahkuda. Õnneks on Keskerakonnas säilinud inimlikkust, ligimesearmastust. Õnneks on seal inimesi, kes soovisid mulle anda võimaluse alustada puhtalt lehelt.

Nende kolme kuu jooksul, mil olen saanud olla volikogu tööst eemal ning rahulikult järele mõelda, olen õppinud enda kohta paljutki. Olen saanud targemaks selles osas, mis on mulle tegelikult väärtuslik. Täna saan seda öelda: need on minu naine, minu isa, minu töö.

Olen neil päevil tihti küsinud endalt: kas inimesel on siiski Eesti ühiskonnas õigus muutuda, kas inimene võib alustada puhtalt lehelt? Olen läbinud selles mõttes hädaoru, olen ennast palju süüdistanud ja etteheiteid teinud, kuid kõige lõpuks jõudnud järeldusele, et minu õige elu seisab alles ees.

Olen täna 33-aastane. Öeldakse, et selles vanuses elu alles algab. Jõudsin järeldusele, et ka minu elu ei ole veel läbi, vaid kõik need katsumused pakuvad mulle hoopis võimaluse uuesti alustada.

Selles mõttes olen ajakirjanikele isegi tänulik, et tänu nendele võin lahti saada oma mineviku painest. Ma ei soovi pattude lunastust, soovin mõistmist! Ärge unustage, kuid andke inimesele võimalus!

Olgu öeldud veelkord ja lõplikult: ma kahetsen oma tegusid. Ma vabandan nende ees, kellele olen kurja teinud. Ja nende ees, kellele andsin halba eeskuju. Ma olin kurjategija, kuid ma olen võimeline ennast muutma. Ma juba olen ennast muutnud.

Olen otsustanud tulla tagasi igapäevasesse töörütmi ja jätkan ka oma volitusi linnavolikogus. Ma tänan kõiki, kes on mind raskel hetkel toetanud. Avalikkusele luban, et kui annate mulle võimaluse, ma ei vea teid alt. Olen keeranud uue lehekülje oma elus ning tahan jätkata korraliku kodaniku ja hea inimesena.”