"Nii s*** mees ma ka ei ole, et mul ühtegi vaenlast ei ole," ütles Kilk kohe intervjuu alguses. Ta on arvamusel, et suurte ja tugevate üle on ühiskondlik kontroll, aga kui keegi on tugevam, andekam, aktiivsem, siis ta võib sellega ka purustusi esile kutsuda.

Kilk kinnitas, et temale ei ole mitte üheski asjas ühtegi süüdistust esitatud. Eraisikuna ei ole tal ühtegi pankrotti, kuid ta möönis, et pankrotiprotsessid on sellised mõnusad kohad, kus saab teenida. Kilgi sõnul arvutas Äripäev välja, et ta kaotas oma firmade pankrotiga 52 miljonit eurot. "See on ju kenake varandus ja keegi nopib selle raha üles," sõnas Kilk.

Ta rääkis, et esimese miljoni teenis ta ajakirjandusega. Arveldus käis sularahas, mida ta kilekottidega autost tuppa tassis ja lastega koos põrandal luges. Esimese miljoni dollarites sai ta metalliärist, kuid väitis, et relvadega ta ei ole tegelenud. Samas möönis ta, et paljud inimesed, kes metalliäri tegid, läksid üle relvaärile.

Vähe avalikustatud juhtum oli Tallinnas Zelluloosi mäel olnud krunt, mis jäi Ülemiste liiklussõlme alla ja mille väärtust Kilk üles kruvis. Tema vastaste sõnul oli see konkreetne kelmuse katse, mida on põhjalikult uuritud. "Vaadake kui tark inimene ma olen, ma aimasin seda küsimust juba ette ja võtsin kaasa prokuuratuuri vastuse," ütles Kilk saates ja luges ette, et prokuratuur ei saa tugineda samasugusel fantaasial kui kaebaja. Nähes, et linnalt raha ei õnnestu saada, kaebas Kilk selles asjas ka oma advokaadi peale, kes Kilgi sõnul magas maha linna esitatud tähtajad.

Kilgi sõnul on tema firmades töötanud 4000 kuni 5000 inimest ja need, kes on pahandusega lahkunud, on andnud pahandamiseks ja kurjustamiseks ise põhjust.

"Mul on tunne, et ma tulen ka nendest raskustest välja," sõnas Kilk oma praeguse elu kohta ja lisas, et pankrotti ei kavatse ta minna ehkki emotsionaalselt on raske olnud.

Saadikupuutumatust Kilk enda sõnul otsima ei lähe, sest seni pole ühelgi saadikul, kelle suhtes on põhjendatud kahtlused olnud, selle taha õnnestunud pugeda.