Regnum kirjutab, et netiportaali eesmärgiks on viia kokku Eesti ja Vene kogukonnad ning kujundada noortes patriotismi Eesti suhtes. Portaal sisaldab hulgal pilte, videosid ning tekste, mis on äärmiselt patriootlike alatoonidega.

Regnumi Tallinna korrespondendi sõnul on portaal aga vastuoluline, kuna sisaldab infot ainult vene keeles, kuigi tegemist peaks olema eesti ja vene keelt kõnelevate noorte informeerimine. Selline teguviis on Regnumi andmetel aga lausa seadusevastane, kuna Eesti seadus nõuab portaalide avaldamist kindlasti ka riigikeeles. Samuti puuduvad võimalused teemade kommenteerimiseks ning seega avalikuks aruteluks.

Regnumi arvates ei lisa portaalile usaldusväärsust ka tõsiasi, et leheküljel kajastuvad IRLi poliitikute ülesastumised Eesti patriootlikkuse teemadel. Regnum peab nende väljaütlemisi natsionalistlikeks ning Venemaa- vastasteks. "Haridusminister Jaak Aaviksoo toetab endiselt aktiivset vene gümnaasiumide ja koolide vähendamist ning koolide muutmist eestikeelseteks," kirjutab Regnum. Samuti lisab portaal, et kaitseminister Mart Laar diskrimineerib Vene kogukonda erinevate seaduste kaudu ning kaitsekulutuste tõusu põhjendades ütles näiteks Laar, et Eestile on peamine oht idast.

Regnum kirjutab, et enamus Patriot.ee materjalidest on kallutatud ning teenivad parempoolse valitsuse huve. Samuti heidetakse ette Eesti ajaloo politiseerimist, näiteks ei antavat portaali kaudu edasi okupatsioonist rääkida ühegi teise autori arvamust, peale tegijate enda.

"Selline kallutatud ja ühekülgne esitlus ajaloolistest materjalidest ei saa rääkida portaali loojate objektiivsusest ja materjalide valik näitab et selles projektis on keskendutud vaid propaganda ja agitatsiooni levikule," kirjutab Regnum.