1. Peapööritus säilinud/kasvanud reitingust. Käimasolevas skandaalis on Reformierakonna kontor ja Kristen Michal möödunud suve jooksul enda jaoks avastanud paradoksi, mida Edgar Savisaar teab juba paarkümmend aastat – igasugune avalik rünnak mobiliseerib poolehoidjaid. Seetõttu on nad muutunud kohatult ülbeteks.

2. Kristen Michali intervjuu TV3 „Kolmeraudses“. Nii vormilt (Aadu Kägu) kui sisult (justiitsminister pole kolme päeva jooksul lugenud teda otseselt puudutavat Riigiprokuratuuri otsust) üks tänavuse aasta suurimaid PR-prohmakaid.

3. Libameeleavalduste registreerimine oma kontori esisel. Putinlaste arsenalist laenatud võte opositsiooniliste meeleavalduste elimineerimiseks.

4. Andrus Ansipi kriitika riigiprokuratuuri suhtes. Arvestades antud skandaali segatud poliitikute taset ja avalikku huvi, on Riigiprokuratuur kulutanud oma resursse adekvaatselt. Valitsus ei tohi uurimisorganeid mõjutada ka pärast konkreetse juhtumi lõpetamist.

5. Põhjendused Silver Meikari erakonnast väljaheitmisel. Reaalne põhjus selleks on täiesti olemas – siseinfo meediasse lekitamine, mida ei saa tolereerida ükski erakond. Aga põhjendus, et Meikar asetas end ise erakonnast välja, on klassikaline poliitdemagoogia.