Allpool on väljavõte arutelust, kuidas vabakonna esindajad otsivad võimalust Reformierakonna arrogantsele käitumisele vastukaaluks üks happening korraldada.

Siim Tuisk: "Käesolevaga teen ettepaneku annetada Michalile raha. Iga kord, kui peaksin teda kuskil märkama, viskan ta suunas kõik mündid, mis mul on taskus. Ei taha ka haiget teha, aga sularahatehingud tunduvad talle meeldivat. Kutsun üles ka kõiki teisi seda tegema. Las juudaseeklite kõlin saadab tema elu."

Elver Loho: "Viimane aeg erakonnaga liituda ja ballitungi rahuldada."

Joanna Ellmann: "Mul on tunne, et Tallinna tiim võub jõuluballile jõulukinke viia."

Mari-Helene Kaber: "Ümber Estonia "yo, ringkaitse" tegemiseks läheks 500-600 inimest, seda vist teha ei õnnestu. Kinke võib viia. Aga võib ka kerjusteks maskeerida ja AVPle raha koguda. Igal "kerjusel" võiks olla kleepsude kujundusega plakat "yo, anna sulli", "Sulas oleks sul juba makstud" ning "Kaardiga meil maksta ei saa"."

Tanel Telc: "Makulatuuri jagamine on siuke võltsivõitu asi. Kui müntide loopimisele tugev tekst ka selgituseks juurde mõelda, saaks seda selgitada üheaegselt:
- anonüümse annetusena;
- leevendusena refi rahavajadusele, mis ei luba vähendada erakondade riigieelarvelist toetust ja lubab uuesti juriidiliste isikute annetused;
- kroonisentide väärtus on praeguseks nii palju langenud, et nende metallikilo hind on peaaegu sama, mis nominaalväärtus - lubadus "Euro hinda ei tõsta"."

Reformierakonna jõuluball on 15. detsembril Estonias.