Kalle Pallingu sõnul on järgneva nelja aasta suurimateks väljakutseteks Harku valla laste heaolu ja võimalused liikuda kiirelt tööle ja koju. „Teeme Harku vallast tõelise laste vabariigi. Võimaldame igale 1,5-aastaseks saanud Harku valla lapsele kuni kooliminekuni koha lasteaias või lastehoius,“ teatas Reformierakond.

„Samuti loome võimaluse sõita Tabasalust igal ajal 15 minutiga Tallinna kesklinna. Koostöös Tallinnaga soovime lõpuks tuua koju euroraha, et rajada mitmetasandiline Haabersti ristmik ja ehitada Rannamõisa–Klooga maantee neljarealiseks,“ ütles Reformierakonna Harku valla esinumber.

Pallingu sõnul teeb Reformierakond pingutusi, et viia Tabasalu Ühisgümnaasium vabariigi parimate koolide sekka. „Selleks ehitame moodsa gümnaasiumimaja, kujundame vajalikud õppesuunad ja maksame pedagoogidele väärilist palka. Iga Tabasalu Ühisgümnaasiumi lõpetaja peab saama soovi korral vähemalt Tartu Ülikooli. Lisaks kujundame koostöös lapsevanematega kaasaegse õpikeskkonna kõigis valla põhikoolides,“ lisas Palling.

Vallavanema kandidaat Arno Hintentreu sõnul on Reformierakonna jaoks tähtis, et kõik vallaelanikud saaksid oma kodu üle uhked olla. „Reformierakonnal on parim programm selleks, et teha Harku vallast prestiižseim elupaik Eestis. Rajame Tabasallu kohalikku ettevõtlust ja väiketootmist toetava ettevõtluskeskuse. Vallavalitsusse võtame ametisse ettevõtlus- ja arenduskonsultandid ning loome Harku valla elanikele alustava ettevõtja stardikapitali 5000 eurot,“ sõnas Hintentreu.

Reformierakonnal Harku piirkonnas kandideerib 50 inimest, nende hulgas advokaat Erik Lepikson, finantsjuht Larissa Krjutšenko, koolijuhid Ott Kasuri ja Maris Viisileht ning Põhja-Eesti Regionaalhaigla nõukogu esimees Toomas Vilosius.