Kuigi saade keskendus peamiselt haridusteemadele, oli jututeemaks ka presidendivalimised.

"See on iseenesest tore, et Eestis on naisi, kes julgevad poliitikas tipptasemel tegutseda," kommenteeris Maris Lauri Marina Kaljuranna kandideerimist presidendiks. "Ma olen teda (Marina Kaljuranda - A.P.) toetanud, aga ma tõesti üritasin vältida väga sügavat poolte valimist," kommenteeris Maris Lauri olukorda, kus erakonnaliikmed pidid kahe tugeva kandidaadi - Siim Kallase ja Marina Kaljuranna - vahel valima.

"Näen selgelt, et on olukordi, milles on Siim Kallasel väga suured eelised ja on aspekte, kus Marina Kaljurannal on väga suured eelised," jäi Maris Lauri Reformierakonna juhatuse liikmena diplomaatiliseks.

Maris Lauri nentis, et presidendivalimiste arutelud on läinud erakonnas hoogsalt ja emotsionaalselt. "Mulle tundub, et poliitikute seas on hästi palju emotsionaalseid ja väga selgete arvamustega inimesi, kes ei kõhkle arvamusi välja öelda ja vastaspooli rünnata," nentis Lauri. "Vaidlus on oluliselt temperamentsem kui Eesti ühiskonnas poliitikute seas tavapärane on," iseloomustas ta.