"Tallinna TV on groteskne näide poliitilisest arrogantsusest ja maksumaksjate raha väärkasutusest. Keskerakond ja Sotsiaaldemokraadid sõlmisid 2009.aasta novembris Tallinna juhtimiseks koalitsioonilepingu, mille üheks punktiks oli: „1.13.Euroopa paljude pealinnade eeskujul avame linnaelanike paremaks informeerimiseks, teenindamiseks ja linna juhtimisse kaasamiseks koostöös Helsingiga Tallinna telekanali“," meenutas Randpere.

"Lubatud informeerimise, teenindamise ja kaasamise asemel on sellest telekanalist kujunenud hädise kvaliteediga ning piinliku tasemega Keskerakonna propagandosakonna hääletoru. Seejuures ei maksa seda propagandat kinni mitte rahalistes raskustes siplev Keskerakond, vaid linna maksumaksjad. Sel aastal saab Tallinna TV linna eelarvest 2,5 miljonit eurot. Juba rohkem kui 50 inimest töötab selles organisatsioonis, mis varjamatult toimib mitte linnaelanike vaid ühe erakonna huvides," tutvustas reformierakondlane.

Randpere lisas: "Ilmselgelt ei loobu Keskerakond vabatahtlikult oma telekanalist ja jätkab selle monstrumi nuumamist ka järgmisel aastal. Samal ajal hoitakse raha kokku lasteaedade, koolide majanduskulude ja söögipäevade arvelt. Käesolevaga kutsun kõiki Eesti mõtlevaid ja vastutustundlikke inimesi liituma algatusega "Kustuta Tallinna TV". Liituge selle aktsiooniga Facebookis ja seda tehes lubage endale, et: Te ei vaata Tallinna TV-d; Te ei osale Tallinna TV-s; Te ei osta reklaami Tallinna TV-s."

Randpere loodab, et kui piisavalt palju inimesi liitub selle algatusega ja täidab neid lubadusi, on Keskerakond sunnitud sulgema Tallinna TV just rahalistel põhjustel.

"Isegi Keskerakond ei suuda seda kanalit lõputult eetrisse paisata, kui seda ei vaadata, selles ei osaleta ja seda ei toetata," lootis ta.