Postitust kommenteerinud inimesed on enamasti sellise võrdluse üle üllatunud, kuivõrd see tundub nii mõnelegi neist lasnamäelasi alandav ja suisa mõnitav.

"Aga Reformierakonnalt ma ei ootakski muud - vähemalt selles kampaanias räägite tõtt! Sõidate lihtrahvast üle ja näitate veel keskmist sõrme ka järgi Teete kogu töö enda laimajate eest ära ju!" kirjutas üks solvunud kommentaator.

Ja teised kommentaatorid:

"Selle asemel, et linna tööle ruttavaid lasnamäelasi mõnitada, oleks mõistlik olnud panna oma luksusbuss liinibussidele appi linlasi hõlpsamalt kohtadesse toimetama." 

"Päris hirmus ja inimesi alandav postitus."

"Kuku või pikali. Kas see on mingi saksad versus pööbel võrdlus?"

"Selline vaesemate inimeste räige mõnitamine läheb üle igasuguse piiri....Teadke, et olete Keskerakonnast madalamale langenud, isegi minu silmis kes Keski ei salli...Edu Teile Valimistel!"

"See on siin ikka ränk feil. Ausalt tööle sõitvad inimesed vs härra iluspoiss diivanil lösutamas, suusatamist vahtimas ja oma kalli mäkbuukiga fesarisse sedasama pilti panemas, et soojale kohale riigi palgale saada."

Neile kommentaaridele reageerinud Reformierakond kirjutab postituse all kommentaariumis vastuseks (muutmata kujul) nii: 

"Selle posituse eesmärk oli kutsuda inimesi meie kohvik-bussi uudistama, näidates, et bussis on mugav ja piisavalt ruumikas. Kuna täna sõitis buss ringi Tallinnas, siis oli ka aktuaalne juhtida tähelepanu probleemile, et Tallinna ühistransport on endiselt ülerahvastatud - sealt ka võrdlus. Moodne ja puhas ühistransport, mis kõiki sõita soovijad inimlikult ära mahutab, on ju linlaste huvides. Jääb vaid üle küsida, et miks see alati nii pole?"

"Vabandame ebaõnnestunud postituse pärast. Meie projektijuht Hannes, kes ise igapäevaselt ühistransporti kasutab, ei soovinud öelda muud, kui et kõik Tallinnas ringi sõitvad bussid võiksid olla mugavad ja ruumikad," kommenteeris postitust Delfile erakonna avalike suhete juht Silver Pukk.

Kella 21 paiku oli erakond oma kohvikbussi reklaamimiseks teinud uue postituse rõõmsate fotodega, ühel neist näiteks Vilja Savisaar-Toomast koos pensionäriga. "Täna sõitsime ringi Tallinnas. Päev oli tempokas ning valijad positiivselt meelestatud. Kohvik-buss sõidab edasi kolmapäeval juba uues kuues."

Hea lugeja, kui sul on mõtteid selle kohta, milliste kollaažidega võiks Reformierakond end edaspidi reklaamida, siis jaga neid siin!