"Endise Kesknädala juhi Tallinna meedianõukoja esimeheks saamine on selge märk sellest, et Keskerakond ei suvatse isegi näiliselt tagada erapooletu ja tasakaalustatud info edastamist linnaelanikele läbi linna meediakanalite, ütles Holmser Reformierakonna pressiesindaja vahendusel.

Holsmeri sõnul oli see ka põhjuseks, miks Reformierakond ei nimetanud oma kandidaati meedianõukokku – selle loomine oli farss algusest peale ning Alaküla juhiks valimine vaid kinnitab seda.

"Uue sisutu tööorgani moodustamise asemel oleks pidanud Tallinna TV sulgema, vähendama märkimisväärselt avalike suhete eelarvet ja sulgema linnaosalehed," märkis Holsmer.

"Kui neid samme ei astuta ja Tallinna meedianõukoda juhib endine Kesknädala juht, pole kellelgi põhjust loota erapooletut linnameediat," lisas ta.

Holsmer ootab nõukoja esimehe valimise kõrval nõukoja istungilt ka vastust sotside ettepanekule, mille kohaselt tagataks enne valimisi analoogselt rahvusringhäälinguga poliitiline erapooletus. "Et mis ajast see siis linnas kehtima hakkab?”