Kontserdi korraldaja BDG Music pressiesindaja Ilja Judeikin ütles BNS-ile, et lisaks Eestile müüb ettevõte kontserdipileteid ka Soomes ja Lätis. Müüdud piletite arvu BDG ärisaladusele viidates ei avalikusta, kuid Judeikini sõnul on 30. juulil toimuvale kontserdile müüdud kümneid tuhandeid pileteid, sealhulgas mitu tuhat piletit välismaal.

Red Hot Chili Peppersi kontserdi vastu on eriti suur huvi Soomes, kuna sealse Tampere kontserdi piletid on läbi müüdud ja soomlastele lähim ansambli kontsert toimub Tallinnas. Lätis Red Hot Chili Peppers käimasoleva turnee ajal ei esine, küll aga annab ansambel kontserdi ka Leedu pealinnas Vilniuses.

Ameerika rockansambel Red Hot Chili Peppers Tallinna lauluväljakul kontserdi esmaspäeval, 30. juulil. Soojendusesineja on Inglismaa ansambel The Vaccines.

Tallinnas esitab bänd lugusid oma uuelt kauamängivalt jaka valiku varsema loomingu paremikust. Tallinna kontserdil tulevad esitusele muu hulgas "Can’t Stop", "The Adventures of Rain Dance Maggie", "Californication", "Otherside", "Give It Away", "Under The Bridge", "By The Way" ja "Dani California".

Eestisse esmakordselt saabuv Red Hot Chili Peppers asus uuele maailmaturneele pärast oma kümnenda stuudioalbumi "I’m With You" ilmumist, mis nägi ilmavagust selle aasta suve lõpus. Kokku on Red Hot Chili Peppersi albumeid müüdud üle maailma üle 60 miljoni eksemplari. 1983. aastal Los Angeleses kokku tulnud bänd on pälvitud mitu Grammy auhinda. Praegu kuuluvad bändi koosseisu laulja Anthony Kiedis, bassist Flea, trummar Chad Smith ja kitarrist Josh Klinghoffer.