Alger Vedler ütles, et talle pole ametlikult kahtlustustest teatatud.
"Mingeid pabereid ei ole meieni jõudnud. Juriidiliselt mulle midagi öeldud ei ole." Millal ta viimati politseis käis, Vedler ei avaldanud. "Ma ei saa öelda neid asju. Miks ma peaksin ütlema? Te võite seda küsida uurija käest."

Samuti ei kommenteerinud ta prokuratuuri teadet, et õnnetuse põhjustas kahtlustuse kohaselt batuudi kinnitamata jätmine. "Mina ei ole selle kohta midagi öelnud. Sellega tegelevad uurijad."

Oli batuut siis kinnitatud või ei olnud? "Küsige politsei käest," soovitas Vedler.

Küsimusele, mis edasi saab, polnud Vedleril samuti vastust. "Mida ma edasi teen? Politsei uurib. Ühel hetkel pannakse asi kaante vahele ja prokuröri kätte. Eks siis näha ole, mis juhtuma hakkab. Midagi ei tee, ootame."

Kuid kas ta tunneb batuuditeenuse pakkujana õnnetuses vastutust? "Kas ma ütlen nii- või naapidi, vahet ei ole, mitte miski ei too kadunud elusid tagasi," lõpetas mees kõne.

Prokuratuur kinnitas täna, et traagilise batuudiõnnetuse kriminaalmenetluse raames on kahtlustatavana üle kuulatud kolm inimest.

„Kahtlustus on esitatud kahele batuudi paigaldajale ning äriettevõtte juhile, kes osutas batuudirendi teenuse,“ täpsustas kriminaalasja kohtueelset menetlust juhtiv Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Raul Heido.