Ta lausus Delfile, et kui eilses Keskpäevatunnis nimetati ühe pangaautomaadi hinnaks S-klassi Mercedese hind ehk umbes 100 000 eurot, siis tema kui kunagi pangaautomaatide müümisega tegelenud mehe hinnangul on selleks hinnaks pigem 20-30 tuhat eurot.

Ta oletas, et ka pangaautomaatide hooldamise kulu võib olla isegi langenud seoses eurole üleminekuga. Nimelt olid kroonid suhteliselt ebakvaliteetselt trükitud ja andsid värvi, mistõttu automaate tuli tihti puhastada. Eurod on kvaliteetsemalt trükitud ja seetõttu peaksid pangaautomaadid vähem hooldust vajama.

Randpere postitas täna Facebooki ka ühe pildi Viimsi Comarketi juures kõrvuti asuvast kolmest pangaautomaadist. "Teeme vahetust – võtke üks, või isegi kaks, no kas või kolm ATM-i Viimsist ära ja jätke Virtsu oma alles. SEB, Nordea ja Sampo võiksid ka kampa tulla ja mitte nurgas itsitada, kui Swedbanki kolgitakse. Tehke see asi koos ära ja näidake, et pankadel on ka sotsiaalne närv olemas, mitte ainult rahaline. Ärge siis nüüd liiga hoogu minge ja igaüks oma masinat Virtsu üles sättige. Katsuge ühte ATM-i koos opereerida," pakkus Randpere.