"Eestlaste ja venelaste vastandamine ning hirmutamine tuleb ära lõpetada," ütles Vakra Delfile. "Selle vastu aitab ainult suhtlemine, selgitamine ja veelkord selgitamine."

Praeguse keskerakondliku linnavalitsuse taktika rääkida venekeelses meediaruumis üht ja eestikeelses meediaruumis hoopis teist on Vakra sõnul lühinägelik ning tupikusse viiv poliitika.

"Meie eesmärk on leida üles kõik sotsiaaldemokraatlikult mõtlevad ja värskust ootavad tallinlased, et pärast 2017. aasta kohalikke valimisi saaks pealinn kõigi linnaelanike huve arvestava linnajuhtimise," rääkis Vakra piirkonna juhi ees seisvast ülesandest.

Vakra lubas, et SDE teeb omalt poolt kõik, et Tallinna propagandamasinavärk ei mataks oma pseudouudiste laviini alla tõelisi teemasid, mis linlaste jaoks lahendust vajavad.

"Oma sõnumi ja ideed viime inimesteni reaalsete tegevustega linnaruumis, mitte ainult ilusate sõnadega kallitel reklaamplakatitel," lubas ta ja loetles, et selleks sobivad heakorratööd, talgud või kultuuri- ja spordiüritused.

Enda sõnul teab Vakra hästi, et olümpiavõitjaks ei tulda kahekuuse treeninguga enne starti, vaid mitmeid aastaid kestva pideva tööga.