Üleriigilises nimekirjas järgnevad Karel Rüütli, Ester Tuiksoo, Mai Treial, Tarmo Mänd, Jaan Õunapuu, Cardo Remmel, Helmen Kütt, Mart Opmann, Ago Silde ja Janno Reiljan, teatas Delfile Rahvaliidu pressiesindaja.

Tallinnas Haabersti, Põhja-Tallinna, Kristiine linnaosas on Rahvaliidu esikolmik järgmine: Aivar Sõerd, Aivar Kuusmaa ja Leonid Tsingisser.

Tallinna Kesklinna, Lasnamäe, Pirita piirkonnas on nimekirja eesotsas Margus Leivo, Ene Tomberg ja Jüri Trumm.

Mustamäe ja Nõmme piirkonnas on eesotsas Erika Salumäe, Peeter Mardna ja Aavo Põhjala.

Harju- ja Raplamaal on esikolmik Tiit Tammsaar, Mart Opmann ja Piret Aavik.

Hiiu-, Lääne-, Saaremaal on kolm esimest nime Raimu Aardam, Tarmo Mänd ja Kajar Lember.

Lääne-Virumaal on esikolmik Vello Tafenau, Andrus Blok ja Õie Reineberg. Ida-Virumaal aga Ago Silde, Nadežda Tšerkašina ja Arno Rossman.

Järva- ja Viljandimaal on esireas Jaanus Marrandi, Jaak Allik ja Theo Aasa.

Jõgeva- ja Tartumaal on esikolmik Villu Reiljan, Jaan Õunapuu ja Margi Ein. Tartu linnas aga Karel Rüütli, Roman Mugur ja Karin Jaanson.

Võru-, Valga-, Põlvamaa nimekirja eesotsas on Rein Randver, Janno Reiljan ja Ester Tuiksoo.

Pärnumaal on nimekirja alguses Jaanus Männik, Toomas Alatalu ja Kuno Erkmann.

Rahvaliidu valimisloosung on: “Võrdsete võimaluste eest!”. Eesti saab areneda vaid siis, kui üheaegselt pööratakse tähelepanu nii eesti keele ja kultuuri hoidmisele, majanduse edenemisele, loodushoiule ja ühiskonna sidususe suurendamisele, nendib erakond oma valimisplatvormis.

Rahvaliidu loosungid on: teeme aastas 60 000 krooni maksuvabaks, tõstame pensioni 6000 kroonini kuus, seame sisse tudengipalga, hambaraviks 1000 krooni aastas, tugimaanteed mustkatte alla ja õpilastele tasuta huviharidus.